Om os

Håndplukket et udvalg af solbriller i friske farver.

Vi har håndplukket et udvalg af solbriller i friske farver og til lave priser. Vi søger hele tiden efter nye spændende mærker som vi kan tilbyde vores kunder som et alternativ til de traditionelle mærker i bybilledet. Fælles for dem alle er at du får god kvalitet samt design og meget for pengene.

En del af vores solbrille udvalg er lavet så de kan holde til en aktiv livsstil. Dette kan være ekstrem sport,sport på vandet, på pisterne eller måske bare en varm sommerdag på stranden hvor man ikke vil være bekymret for solbrille hængsler der ikke kan tåle sand og saltvand. Du kan endda roligt have dem på i vandet.

Vi tror på at man sagtens kan få fede og anderledes solbriller uden at det nødvendigvis behøves at afspejles i prisen. Størstedelen af vores solbriller giver f.eks dine øjne den højeste UV beskyttelse. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder et unikt og spændende udvalg af solbriller at vælge imellem.

Vi glæder os til at se dig med dine nye par solbriller! Du kan altid tagge os på instagram via @bespectaculous med dine briller købt hos os! Så deltager du i månedlige konkurrence om et par valgfri solbriller fra spectaculous.dk.

Vi sender inden for 24 timer via GLS og med GRATIS fragt og vi sender fra Danmark. Find dine nye solbriller i dag.